Instant Insight Box (iiBox)

Krijg onmiddellijk diepgaand inzicht in uw productie

Meten is weten, maar dat is niet altijd evident in een productieomgeving. De zware investeringen in digitale infrastructuur staan vaak in de weg. Hierdoor loopt u een schat aan informatie mis.

De INDIGI Instant Insight Box (iiBox) is dé oplossing om snel en betrouwbaar diepgaand inzicht te krijgen in uw productie. Zo plukt u nu reeds de vruchten van Industry 4.0.

Wacht niet af. Verbind uw productie vandaag nog met het digitale tijdperk.

Hoe werkt het?

De compacte en mobiele iiBox wordt geplaatst in uw productieomgeving en dient als centrale gateway voor de losstaande sensoren die overal geplaatst kunnen worden. De box centraliseert alle data en stuurt deze naar de cloud.
Na wat digitale magie wordt deze data teruggestuurd naar intuïtieve dashboards die u op uw PC of tablet kunt bekijken, enz.

Waarom INDIGI?

Praktijkgerichte oplossingen

Industry 4.0 is heel innovatief en vernieuwend. Maar hierdoor staan sommige technologieën nog in hun kinderschoenen en zijn deze nog te theoretisch of te duur. Wij waken over de praktische kant van zaken en garanderen hands-on, praktijkgerichte verbeteringen voor uw productie.

Creatieve en innovatieve oplossingen, out-of-the-box

Door onze merkonafhankelijke bril, onze focus op studie én implementatie en door de aanwezigheid van experts binnen verschillende disciplines ontwerpen en implementeren we creatieve en innovatieve oplossingen voor uw productie. We denken mee met u, maar dan wel out-of-the-box.

Studiewerk én Implementatie

Bij INDIGI zijn we gespecialiseerd in zowel studiewerk en analyse als in implementatie. Zo bent u zeker dat de analyses en het studiewerk die we voor u uitvoeren een praktische, realistische vertaalslag hebben naar uw productievloer. En omdat onze ingenieurs ook de verantwoordelijkheid opnemen voor de implementatie en deze zelf begeleiden, bent u zeker dat deze perfect zal voorlopen zoals vooropgesteld.

Optimalisatie productieflow

Onze ingenieurs verbinden verschillende onderdelen van uw productieproces digitaal met mekaar. Hierdoor kan het gehele proces gealigneerd worden en zorgen we ervoor dat het ganse proces perfect op mekaar afgestemd staat. Bijgevolg wordt uw logistiek geoptimaliseerd en doorlooptijden geminimaliseerd.
Lees meer

Verbetering productieprocessen

De optimalisatie van uw productieprocessen begint bij data-captatie. We zorgen er voor dat data van verschillende onderdelen van uw productieproces automatisch worden verzameld, gefilterd en aan resultaatsgebonden data gekoppeld. Zo verbeteren deze doorgedreven analyses uw productieprocessen drastisch.
Lees meer

Verhogen inzicht productie

Data-captatie gaat hand in hand met visualisatie. Op uw productievloer installeren we dashboards waarop relevante gegevens visueel en overzichtelijk gepresenteerd worden. Deze dashboards kunnen ook op tablet en smartphone bekeken worden, op de productievloer of op externe locaties. Overzicht verschaft inzicht.
Lees meer

Energiebesparing

Door de energiebehoefte van uw productie real-time af te stemmen op de energievoorziening kan u heel wat besparen. Ook de energie die vrijkomt bij één installatie kan soms aangewend worden voor een andere. Het energieverbruik kan verder geminimaliseerd worden door een goede monitoring en analyse van het effectief verbruikte t.o.v. het voorspelde verbruik.
Lees meer

Verhogen flexibiliteit

Door een flexibele productie kan je snel switchen tussen type product, type verpakking, enz. Maar hierdoor boet je in een productieomgeving vaak in aan efficiëntie. Om dit verlies aan efficiëntie tegen te gaan, installeren onze ingenieurs een optimaal geconnecteerd netwerk tussen de verschillende productiesystemen.
Lees meer

Minimalisatie onderhoud

Tijdens routinechecks worden de tekenen van een dreigende storing niet altijd opgemerkt. Dankzij de digitalisatie van uw machinepark zorgen we er voor dat u steeds een perfecte weergave heeft van de gezondheid ervan. Via modellen en anomalie-detecties kan er verder predictief maintenance uitgevoerd worden en dus vroeger ingegrepen worden. Zo beperkt u het repareren van defecte toestellen (en bijhorende kosten) tot een minimum.
Lees meer

Network & cyber security

Wanneer systemen op de productievloer digitaal aan mekaar gekoppeld worden, mag ook de inbraakveiligheid niet worden vergeten. De mogelijke gevolgen van een cyberaanval kunnen dramatisch zijn, en op IT-niveau gaat men niets kunnen doen. Dit moet op OT-niveau gebeuren. En ook daar heb je gespecialiseerde digitale ingenieurs voor nodig.
Lees meer

Digitalisatie papieren flow

Een papierwinkel zorgt vaak voor logheid van uw processen én verhoogt de foutmarge ervan. Onze specialisten digitaliseren uw papierwinkel en zorgen er voor dat uw papierwinkel automatisch (en correct) vertaald worden naar digitaal beschikbare rapporten en werkinstructies. Zo reduceren we uw papierwinkel drastisch, inclusief de logheid en foutmarge.
Lees meer

Interesse in onze iiBox?

Referenties

Weber Saint-Gobin

Digital opportunity scan

Barry Callebaut

Security Risk Assessment

Ardo

Project Management

INDIGI wordt DD Digital

 

INDIGI maakt deel uit van de DD Engineering group. Om dat duidelijker in de verf te zetten, gaan we voortaan als DD Digital door het leven. Zelfde mensen, zelfde passie, zelfde expertises, maar nu gewoon onder een andere naam.

Binnenkort passen we ook onze website aan. Benieuwd? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Tot gauw!

 

Bedankt, we hebben uw gegevens goed ontvangen en houden u op de hoogte!