Erkend dienstverlener KMO-Portefeuille

Ontvang tot 40% steun via de KMO-Portefeuille.

De kmo-portefeuille is een laagdrempelige subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid waardoor KMO’s financiële steun kunnen krijgen bij aankoop van opleiding en adviesdiensten.

Om van deze subsidies te genieten, moet u een beroep doen op een door de Vlaamse Overheid erkende dienstverlener. INDIGI bvba werd door de Vlaamse Overheid gecertificeerd als erkende dienstverlener voor de pijler ‘Advies’ (registratienummer: DVA231596).

Hoeveel steun ontvangt u?

  • Een kleine onderneming die investeert in opleiding en advies kan 40% steun genieten via de kmo-portefeuille. U ontvangt maximaal € 10.000 steun per jaar.
  • Een middelgrote onderneming die investeert in opleiding en advies, kan 30% steun genieten via de kmo-portefeuille. U krijgt maximaal € 15.000 per jaar.

Geregistreerd bij het Vlaams Gewest voor Advies. Registratienummer DVA231596

Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Advies?

Wat houdt dit advies precies voor u in?

  • wat: schriftelijke raadgevingen –bedoeld om de werking van uw onderneming te verbeteren
  • waar: bij een geregistreerde dienstverlener
  • inhoud: gericht op de kernprocessen van uw onderneming
  • doel: de raadgevingen stellen u in staat om correcte en fundamenteel onderbouwde beslissingen te nemen voor uw bedrijf.

Advies neemt verschillende vormen aan. Twee types komen in aanmerking voor een subsidie bij de kmo-portefeuille:

  • Schriftelijke aanbevelingen die een probleem analyseren, een concreet advies geven, een implementatieplan helpen opstellen en implementeren.
  • Schriftelijke aanbevelingen die kansen en oplossingen signaleren, ze in kaart brengen en onderzoeken.

Het doel? Uw onderneming vooruithelpen.

Waarom INDIGI?

Merkonafhankelijk advies

Als onafhankelijke expert hebben we partnerships met niet één, maar met meerdere softwareleveranciers van topniveau. Hierdoor zijn we in staat om u steeds de beste digitale oplossing aan te bieden en u een volledige connectiviteit tussen alle systemen te garanderen.

Digitalisatie gebaseerd op uw noden

We luisteren eerst naar u, gaan na wat uw noden zijn, bezoeken uw faciliteiten, en gaan pas vervolgens aan de slag. Dankzij onze meerfasige aanpak zorgen we dat de digitalisatie steeds op maat is van uw noden en faciliteiten.

Praktijkgerichte oplossingen

Industry 4.0 is heel innovatief en vernieuwend. Maar hierdoor staan sommige technologieën nog in hun kinderschoenen en zijn deze nog te theoretisch of te duur. Wij waken over de praktische kant van zaken en garanderen hands-on, praktijkgerichte verbeteringen voor uw productie.

Optimalisatie productieflow

Onze ingenieurs verbinden verschillende onderdelen van uw productieproces digitaal met mekaar. Hierdoor kan het gehele proces gealigneerd worden en zorgen we ervoor dat het ganse proces perfect op mekaar afgestemd staat. Bijgevolg wordt uw logistiek geoptimaliseerd en doorlooptijden geminimaliseerd.
Lees meer

Verbetering productieprocessen

De optimalisatie van uw productieprocessen begint bij data-captatie. We zorgen er voor dat data van verschillende onderdelen van uw productieproces automatisch worden verzameld, gefilterd en aan resultaatsgebonden data gekoppeld. Zo verbeteren deze doorgedreven analyses uw productieprocessen drastisch.
Lees meer

Verhogen inzicht productie

Data-captatie gaat hand in hand met visualisatie. Op uw productievloer installeren we dashboards waarop relevante gegevens visueel en overzichtelijk gepresenteerd worden. Deze dashboards kunnen ook op tablet en smartphone bekeken worden, op de productievloer of op externe locaties. Overzicht verschaft inzicht.
Lees meer

Energiebesparing

Door de energiebehoefte van uw productie real-time af te stemmen op de energievoorziening kan u heel wat besparen. Ook de energie die vrijkomt bij één installatie kan soms aangewend worden voor een andere. Het energieverbruik kan verder geminimaliseerd worden door een goede monitoring en analyse van het effectief verbruikte t.o.v. het voorspelde verbruik.
Lees meer

Verhogen flexibiliteit

Door een flexibele productie kan je snel switchen tussen type product, type verpakking, enz. Maar hierdoor boet je in een productieomgeving vaak in aan efficiëntie. Om dit verlies aan efficiëntie tegen te gaan, installeren onze ingenieurs een optimaal geconnecteerd netwerk tussen de verschillende productiesystemen.
Lees meer

Minimalisatie onderhoud

Tijdens routinechecks worden de tekenen van een dreigende storing niet altijd opgemerkt. Dankzij de digitalisatie van uw machinepark zorgen we er voor dat u steeds een perfecte weergave heeft van de gezondheid ervan. Via modellen en anomalie-detecties kan er verder predictief maintenance uitgevoerd worden en dus vroeger ingegrepen worden. Zo beperkt u het repareren van defecte toestellen (en bijhorende kosten) tot een minimum.
Lees meer

Network & cyber security

Wanneer systemen op de productievloer digitaal aan mekaar gekoppeld worden, mag ook de inbraakveiligheid niet worden vergeten. De mogelijke gevolgen van een cyberaanval kunnen dramatisch zijn, en op IT-niveau gaat men niets kunnen doen. Dit moet op OT-niveau gebeuren. En ook daar heb je gespecialiseerde digitale ingenieurs voor nodig.
Lees meer

Digitalisatie papieren flow

Een papierwinkel zorgt vaak voor logheid van uw processen én verhoogt de foutmarge ervan. Onze specialisten digitaliseren uw papierwinkel en zorgen er voor dat uw papierwinkel automatisch (en correct) vertaald worden naar digitaal beschikbare rapporten en werkinstructies. Zo reduceren we uw papierwinkel drastisch, inclusief de logheid en foutmarge.
Lees meer

Had u graag meer informatie over deze subsidiemaatregel?

Referenties

Weber Saint-Gobin

Digital opportunity scan

Barry Callebaut

Security Risk Assessment

Ardo

Project Management

INDIGI wordt DD Digital

 

INDIGI maakt deel uit van de DD Engineering group. Om dat duidelijker in de verf te zetten, gaan we voortaan als DD Digital door het leven. Zelfde mensen, zelfde passie, zelfde expertises, maar nu gewoon onder een andere naam.

Binnenkort passen we ook onze website aan. Benieuwd? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Tot gauw!

 

Bedankt, we hebben uw gegevens goed ontvangen en houden u op de hoogte!