Blog

MES4SME 2019

Op maandag 9 december organiseren we bij INDIGI samen met verschillende technologiepartners MSE4SME. Een event speciaal voor KMO’s rond productiesoftware en Industry 4.0.

Wat is de meerwaarde van een merk onafhankelijke consultant?

Eén van de valkuilen bij de keuze van een nieuw company-wide informatica systeem is dat de noden van de klant vanuit de aanwezige functionaliteit vanuit een bepaald systeem wordt gestuurd.
Dit zorgt altijd voor een gekleurde behoefte-analyse. Een merk onafhankelijke consultant zet de noden van uw bedrijf op prioriteit nummer 1.

Plannen met een APS

Tegenwoordig bestaan er al enorm veel planningsystemen op de markt, de vraag die iedereen zich stelt is: hebben we eigenlijk nood aan nog een andere planner en zo ja, wat is het voordeel?

Nood aan een ervaren Project Manager voor uw digitaal project?

Referenties

Weber Saint-Gobin

Digital opportunity scan

Barry Callebaut

Security Risk Assessment

Ardo

Project Management

INDIGI wordt DD Digital

 

INDIGI maakt deel uit van de DD Engineering group. Om dat duidelijker in de verf te zetten, gaan we voortaan als DD Digital door het leven. Zelfde mensen, zelfde passie, zelfde expertises, maar nu gewoon onder een andere naam.

Binnenkort passen we ook onze website aan. Benieuwd? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Tot gauw!

 

Bedankt, we hebben uw gegevens goed ontvangen en houden u op de hoogte!