Opportunity Scan

Weet u wat er digitaal allemaal mogelijk is? Ziet u door het bos de bomen niet meer? 

Lijkt ons best logisch. Want met alle nieuwe technologieën en gadgets die tegenwoordig op de markt zijn, is het als productiebedrijf quasi een onmogelijke opdracht om deze allemaal in kaart te brengen en zo up-to-date te blijven. Waarschijnlijk beseft u wel dat er iets moet gebeuren, maar heeft u simpelweg geen duidelijk zicht op alle nieuwe technologieën en de mogelijkheden die deze met zich meebrengen. Wij helpen u daarbij.

Via onze digital opportunity scan gaan we na waar de opportuniteiten bij u liggen. We onderzoeken waar en hoe we via digitalisatie van uw productievloer de grootste verbeteringen in efficiëntie en winst kunnen boeken.

Hoe gaan we te werk bij zo’n opportunity scan? We brengen een uitgebreid bezoek aan uw productievloer en spreken er met relevante profielen. Zo schetsen we een juist beeld en kunnen we aan de slag. We brengen onze ervaring en kennis aan tafel en vertalen alles in een helder Digital Opportunity Rapport. Hierin krijgt  u een duidelijk overzicht van de verschillende (relevante) opportuniteiten en welke verbeteringen in efficiëntie en winst deze met zich kunnen meebrengen, incl. een roadmap hoe deze te bereiken.

Ook benieuwd welke digitale opportuniteiten er bij u voor het grijpen liggen?

Referenties

Weber Saint-Gobin

Digital opportunity scan

Barry Callebaut

Security Risk Assessment

Ardo

Project Management

INDIGI wordt DD Digital

 

INDIGI maakt deel uit van de DD Engineering group. Om dat duidelijker in de verf te zetten, gaan we voortaan als DD Digital door het leven. Zelfde mensen, zelfde passie, zelfde expertises, maar nu gewoon onder een andere naam.

Binnenkort passen we ook onze website aan. Benieuwd? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Tot gauw!

 

Bedankt, we hebben uw gegevens goed ontvangen en houden u op de hoogte!