Referenties
Bij INDIGI verbinden we productievloeren en installaties met het digitale tijdperk. Ons digitale engineeringteam verbetert de efficiëntie en doorvoer van installaties en processen via slimme, digitale oplossingen.
We denken mee, maar dan wel out-of-the-box. We ontwerpen en implementeren creatieve en innovatieve oplossingen. We hebben dan ook

  • een merkonafhankelijke bril
  • een focus op studie én implementatie
  • experts binnen verschillende disciplines

We begeleiden de digitale reis van A tot Z. Steeds doordacht én op maat en tempo van de klant, want ROI speelt een cruciale rol. Bij INDIGI voeren we daarom eerst een open gesprek met u waarin we vooral luisteren. Hierna brengen we de digitale opportuniteiten in kaart en stellen we een roadmap op. De volgende stap is dan de effectieve digitalisatie: optimalisatie van de productieprocessen in een weldoordachte, veilige opzet.

Referenties

Weber Saint-Gobin

Digital opportunity scan

Barry Callebaut

Security Risk Assessment

Ardo

Project Management

Ontdek onze waaier aan diensten

INDIGI wordt DD Digital

 

INDIGI maakt deel uit van de DD Engineering group. Om dat duidelijker in de verf te zetten, gaan we voortaan als DD Digital door het leven. Zelfde mensen, zelfde passie, zelfde expertises, maar nu gewoon onder een andere naam.

Binnenkort passen we ook onze website aan. Benieuwd? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Tot gauw!

 

Bedankt, we hebben uw gegevens goed ontvangen en houden u op de hoogte!