Waarom Indigi?

Een volledig digitalisatie-traject gebeurt uiteraard niet van vandaag op morgen. Het kiezen van de juiste partner is essentieel. Waarom dan INDIGI als uw Industry 4.0 partner?

Wel, we zijn o.a. merkonafhankelijk. Dus luisteren we eerst naar u, bekijken dan alle mogelijke opties en bepalen pas vervolgens wat de voor u beste oplossing is. Verder zijn we gespecialiseerd in studie én in implementatie en hebben we experts in verschillende disciplines. Hierdoor denken we niet alleen mee met u, we denken ook out-of-the-box voor u. En omdat digitalisatie op zich al complex genoeg is, heeft u bij ons steeds één enkel aanspreekpunt.

Overigens benieuwd welke competitieve voordelen u allemaal kunt halen uit de digitalisering van uw productievloer? Ontdek hier onze expertises.

Merkonafhankelijk advies

Als onafhankelijke expert hebben we partnerships met niet één, maar met meerdere softwareleveranciers van topniveau. Hierdoor zijn we in staat om u steeds de beste digitale oplossing aan te bieden en u een volledige connectiviteit tussen alle systemen te garanderen.

Praktijkgerichte oplossingen, meer dan theorie alleen

Industry 4.0 is heel innovatief en vernieuwend. Maar hierdoor staan sommige technologieën nog in hun kinderschoenen en zijn deze nog te theoretisch of te duur. Wij waken over de praktische kant van zaken en garanderen hands-on, praktijkgerichte verbeteringen voor uw productie.

Studiewerk én Implementatie

Bij INDIGI zijn we gespecialiseerd in zowel studiewerk en analyse als in implementatie. Zo bent u zeker dat de analyses en het studiewerk die we voor u uitvoeren een praktische, realistische vertaalslag hebben naar uw productievloer. En omdat onze ingenieurs ook de verantwoordelijkheid opnemen voor de implementatie en deze zelf begeleiden, bent u zeker dat deze perfect zal voorlopen zoals vooropgesteld.

Creatieve en innovatieve oplossingen, out-of-the-box

Door onze merkonafhankelijke bril, onze focus op studie én implementatie en door de aanwezigheid van experts binnen verschillende disciplines ontwerpen en implementeren we creatieve en innovatieve oplossingen voor uw productie. We denken mee met u, maar dan wel out-of-the-box.

Brede kennis en ervaring: kruisbestuiving

Industry 4.0 is erg uitgebreid en omhelst verschillende disciplines. De gecombineerde expertises van ons digitale ingenieursteam stellen ons in staat om linken te leggen tussen de verschillende disciplines. Dankzij deze kruisbestuiving bent u zeker van de beste digitale oplossing voor uw productie.

Eén aanspreekpunt voor uw bedrijf (SPOC)

Bij ons heeft u één enkel aanspreekpunt waar u met álle vragen en/of opmerkingen terecht kunt. Indien nodig regelt hij of zij dan ook alles verder intern bij INDIGI. Zo verliest u geen tijd of raakt u niet in de war door lange, complexe communicatielijnen.

Digitalisatie gebaseerd op uw noden

We luisteren eerst naar u, gaan na wat uw noden zijn, bezoeken uw faciliteiten, en gaan pas vervolgens aan de slag. Dankzij onze meerfasige aanpak zorgen we dat de digitalisatie steeds op maat is van uw noden en faciliteiten.

Referenties

Weber Saint-Gobin

Digital opportunity scan

Barry Callebaut

Security Risk Assessment

Ardo

Project Management

INDIGI wordt DD Digital

 

INDIGI maakt deel uit van de DD Engineering group. Om dat duidelijker in de verf te zetten, gaan we voortaan als DD Digital door het leven. Zelfde mensen, zelfde passie, zelfde expertises, maar nu gewoon onder een andere naam.

Binnenkort passen we ook onze website aan. Benieuwd? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Tot gauw!

 

Bedankt, we hebben uw gegevens goed ontvangen en houden u op de hoogte!